6977540326 Ικαρίας 22, Άγιοι Ανάργυροι, Αττική info@gvec.gr
 
 
     
 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
GVEC | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Βλάχος ΓεώργιοςΗ εταιρία GVEC εξυπηρετεί με την υπηρεσία, της εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας, την Αθήνα και όλη την Αττική άμεσα με τις πιο καινοτόμες λύσεις.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
     
 
   
     
   
 
 
     
     
     
  ΚΑΜΕΡΕΣ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία;
 
 
  Η GVEC διακρίνεται για την επαγγελματική εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ενισχύουν την ασφάλεια τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε οικιακούς χώρους.  
     
  Στηριζόμενοι στην πολυετή μας εμπειρία, διασφαλίζουμε όχι μόνο την άριστη λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας αλλά και την εύκολη και φιλική προς τον χρήστη χρήση. Η ασφάλεια του χώρου σας βρίσκεται στα χέρια εξειδικευμένων επαγγελματιών που στοχεύουν στην προστασία και την ειρήνη του πελάτη.  
     
     
 

 
Προηγμένη Τεχνολογία Κάμερων
Η εγκατάσταση προηγμένων καμερών παρέχει υψηλής ανάλυσης εικόνα και συνεχή παρακολούθηση, ενισχύοντας το επίπεδο ασφάλειας.
 
     
 

 
Έξυπνοι Αισθητήρες Συναγερμού
Η χρήση αισθητήρων συναγερμού παρέχει άμεση ειδοποίηση και αντίδραση σε ενδεχόμενες απειλές, ενισχύοντας την ασφάλεια του χώρου
 
     
 

 
Απομακρυσμένος Έλεγχος μέσω Smartphone
Η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω smartphone παρέχει ευελιξία και ειρήνη του νου στους χρήστες, επιτρέποντας την παρακολούθηση από οπουδήποτε και αν βρίσκονται